Untitled Document
 
 
 
 
 
>> 뉴스레터
>> 추천도서
>> 보고서
>> 논문
>> 발표/강의
>> 뉴스기사
>> 이사장 칼럼
>> 공지사항
 
한반도 식량 생산성 향상 심...
제   목  
THE OXFORD HANDBOOK OF FOOD FERMENTATIONS
[ 2014-10-29 14:22:03 ]
글쓴이  
관리자
조회수: 1556        
다운로드 #1  
Asian_Foods.PDF ( 1 MB ), Down: 521


THE OXFORD HANDBOOK OF FOOD FERMENTATIONS




14. Asian Foods


M.J.ROB NOUT, CHERL-HO LEE, AND BEI-ZHONG HAN




    

* 자세한 내용은 책 참조..




1/3, 총 게시물 : 57
57 Korea Functional Foods: Korean Foods - History, Culture, and Characteristics (Cherl-Ho Lee) 관리자 2018-11-07 37 66
56 북한 옥수수 정보 관리자 2018-09-17 167 124
55 Harmonization of Eastern and Western Health Knowledge; Nutrigenetics and Sasang Typology 관리자 2018-02-08 425 548
54 Effects of a Tariff Reduction on Grain 관리자 2017-12-07 136 587
53 Handbook of Indigenous Foods Involving Alkaline Fermentation 관리자 2017-07-10 106 756
52 Lancet - New York Times 의 한국인 수명 관리자 2017-03-02 97 835
51 식량안보를 위한 식품과학기술의 역할과 정책방향 - 식품과학과산업 49-4 관리자 2017-01-18 879 1006
50 Ethnic fermented Foods and Alcoholic Beverages of Asia 관리자 2016-11-16 270 783
49 Diversity of Microorganisms in Global Fermented Foods and Beverages 관리자 2016-03-28 274 1154
48 Food in a future of 10 billion 관리자 2015-11-24 2003 1794
47 한반도 통일과 식량안보 - 한국과학기술한림원 관리자 2014-11-28 458 2181
46 A Meta-Analysis of the Impacts of Genetically Modified 관리자 2014-11-06 349 1903
THE OXFORD HANDBOOK OF FOOD FERMENTATIONS 관리자 2014-10-29 521 1557
44 Asian Functional Foods 관리자 2014-06-25 720 1573
43 중국의 곡물자급률 유지에 관한 논쟁 - 해외곡물시장 동향 (한국농총경제연구원) 관리자 2014-06-19 282 1521
42 Encyclopedia of Food Safety -Safety of Regional Specialities – Korean Fermented Foods 관리자 2014-04-08 1305 1171
41 Food Microbiology - Fermented Vegetables 관리자 2014-03-11 325 1181
40 Paradingm Shift: Harmonization of Eastern and Western Food Systems 관리자 2014-03-11 607 1135
39 Food Science and Technology 관리자 2014-03-06 2501 1161
38 Importance of lactic acid bacteria in Asian fermented foods 관리자 2013-08-16 459 1392
1   2   3   끝 페이지
이름 제목 내용