Untitled Document
 
 
 
 
 
>> 뉴스레터
>> 추천도서
>> 보고서
>> 논문
>> 발표/강의
>> 뉴스기사
>> 이사장 칼럼
>> 공지사항
 
Green Bio 산업 활성화 및 G...
1/3, 총 게시물 : 56
56 북한 옥수수 정보 관리자 2018-09-17 5 19
55 Harmonization of Eastern and Western Health Knowledge; Nutrigenetics and Sasang Typology 관리자 2018-02-08 99 460
54 Effects of a Tariff Reduction on Grain 관리자 2017-12-07 101 495
53 Handbook of Indigenous Foods Involving Alkaline Fermentation 관리자 2017-07-10 73 658
52 Lancet - New York Times 의 한국인 수명 관리자 2017-03-02 62 750
51 식량안보를 위한 식품과학기술의 역할과 정책방향 - 식품과학과산업 49-4 관리자 2017-01-18 729 919
50 Ethnic fermented Foods and Alcoholic Beverages of Asia 관리자 2016-11-16 234 734
49 Diversity of Microorganisms in Global Fermented Foods and Beverages 관리자 2016-03-28 216 1100
48 Food in a future of 10 billion 관리자 2015-11-24 201 1739
47 한반도 통일과 식량안보 - 한국과학기술한림원 관리자 2014-11-28 403 2113
46 A Meta-Analysis of the Impacts of Genetically Modified 관리자 2014-11-06 319 1838
45 THE OXFORD HANDBOOK OF FOOD FERMENTATIONS 관리자 2014-10-29 469 1498
44 Asian Functional Foods 관리자 2014-06-25 672 1514
43 중국의 곡물자급률 유지에 관한 논쟁 - 해외곡물시장 동향 (한국농총경제연구원) 관리자 2014-06-19 243 1444
42 Encyclopedia of Food Safety -Safety of Regional Specialities – Korean Fermented Foods 관리자 2014-04-08 1255 1122
41 Food Microbiology - Fermented Vegetables 관리자 2014-03-11 295 1132
40 Paradingm Shift: Harmonization of Eastern and Western Food Systems 관리자 2014-03-11 575 1086
39 Food Science and Technology 관리자 2014-03-06 2446 1115
38 Importance of lactic acid bacteria in Asian fermented foods 관리자 2013-08-16 425 1343
37 식품의 이온화 조사기술에 대한 경제성 분석 관리자 2013-08-16 815 1387
1   2   3   끝 페이지
이름 제목 내용