Untitled Document
 
 
 
 
 
>> 뉴스레터
>> 추천도서
>> 보고서
>> 논문
>> 발표/강의
>> 뉴스기사
>> 이사장 칼럼
>> 공지사항
 
(사)한국식품산업진흥포럼 4...



1/3, 총 게시물 : 57
57 Korea Functional Foods: Korean Foods - History, Culture, and Characteristics (Cherl-Ho Lee) 관리자 2018-11-07 52 249
56 북한 옥수수 정보 관리자 2018-09-17 205 323
55 Harmonization of Eastern and Western Health Knowledge; Nutrigenetics and Sasang Typology 관리자 2018-02-08 472 742
54 Effects of a Tariff Reduction on Grain 관리자 2017-12-07 376 789
53 Handbook of Indigenous Foods Involving Alkaline Fermentation 관리자 2017-07-10 126 867
52 Lancet - New York Times 의 한국인 수명 관리자 2017-03-02 1707 950
51 식량안보를 위한 식품과학기술의 역할과 정책방향 - 식품과학과산업 49-4 관리자 2017-01-18 1062 1198
50 Ethnic fermented Foods and Alcoholic Beverages of Asia 관리자 2016-11-16 284 896
49 Diversity of Microorganisms in Global Fermented Foods and Beverages 관리자 2016-03-28 1397 1264
48 Food in a future of 10 billion 관리자 2015-11-24 3958 2028
47 한반도 통일과 식량안보 - 한국과학기술한림원 관리자 2014-11-28 513 2333
46 A Meta-Analysis of the Impacts of Genetically Modified 관리자 2014-11-06 366 2028
45 THE OXFORD HANDBOOK OF FOOD FERMENTATIONS 관리자 2014-10-29 565 1680
44 Asian Functional Foods 관리자 2014-06-25 6858 1692
43 중국의 곡물자급률 유지에 관한 논쟁 - 해외곡물시장 동향 (한국농총경제연구원) 관리자 2014-06-19 309 1663
42 Encyclopedia of Food Safety -Safety of Regional Specialities – Korean Fermented Foods 관리자 2014-04-08 2298 1276
41 Food Microbiology - Fermented Vegetables 관리자 2014-03-11 344 1288
40 Paradingm Shift: Harmonization of Eastern and Western Food Systems 관리자 2014-03-11 623 1248
39 Food Science and Technology 관리자 2014-03-06 2965 1276
38 Importance of lactic acid bacteria in Asian fermented foods 관리자 2013-08-16 487 1497
1   2   3   끝 페이지
이름 제목 내용