Untitled Document
 
 
 
 
 
>> 뉴스레터
>> 추천도서
>> 보고서
>> 논문
>> 발표/강의
>> 뉴스기사
>> 이사장 칼럼
>> 공지사항
 
2019년 식품안전의 날 기념 ...



제   목  
Handbook of Indigenous Foods Involving Alkaline Fermentation
[ 2017-07-10 11:04:34 ]
글쓴이  
관리자
조회수: 832        
다운로드 #1  
AFF_book.pdf ( 15 MB ), Down: 119
Handbook of Indigenous Foods Involving Alkaline Fermentation


1/3, 총 게시물 : 57
57 Korea Functional Foods: Korean Foods - History, Culture, and Characteristics (Cherl-Ho Lee) 관리자 2018-11-07 48 185
56 북한 옥수수 정보 관리자 2018-09-17 194 258
55 Harmonization of Eastern and Western Health Knowledge; Nutrigenetics and Sasang Typology 관리자 2018-02-08 459 678
54 Effects of a Tariff Reduction on Grain 관리자 2017-12-07 369 725
Handbook of Indigenous Foods Involving Alkaline Fermentation 관리자 2017-07-10 119 833
52 Lancet - New York Times 의 한국인 수명 관리자 2017-03-02 1701 914
51 식량안보를 위한 식품과학기술의 역할과 정책방향 - 식품과학과산업 49-4 관리자 2017-01-18 998 1145
50 Ethnic fermented Foods and Alcoholic Beverages of Asia 관리자 2016-11-16 277 861
49 Diversity of Microorganisms in Global Fermented Foods and Beverages 관리자 2016-03-28 520 1229
48 Food in a future of 10 billion 관리자 2015-11-24 3942 1990
47 한반도 통일과 식량안보 - 한국과학기술한림원 관리자 2014-11-28 496 2294
46 A Meta-Analysis of the Impacts of Genetically Modified 관리자 2014-11-06 359 1993
45 THE OXFORD HANDBOOK OF FOOD FERMENTATIONS 관리자 2014-10-29 555 1644
44 Asian Functional Foods 관리자 2014-06-25 6798 1657
43 중국의 곡물자급률 유지에 관한 논쟁 - 해외곡물시장 동향 (한국농총경제연구원) 관리자 2014-06-19 297 1614
42 Encyclopedia of Food Safety -Safety of Regional Specialities – Korean Fermented Foods 관리자 2014-04-08 1395 1243
41 Food Microbiology - Fermented Vegetables 관리자 2014-03-11 339 1254
40 Paradingm Shift: Harmonization of Eastern and Western Food Systems 관리자 2014-03-11 616 1216
39 Food Science and Technology 관리자 2014-03-06 2907 1234
38 Importance of lactic acid bacteria in Asian fermented foods 관리자 2013-08-16 478 1462
1   2   3   끝 페이지
이름 제목 내용