Untitled Document
 
 
 
 
 
>> 뉴스레터
>> 추천도서
>> 보고서
>> 논문
>> 발표/강의
>> 뉴스기사
>> 이사장 칼럼
>> 공지사항
 
한반도 식량 생산성 향상 심...
제   목  
북한 옥수수 정보
[ 2018-09-17 11:20:38 ]
글쓴이  
관리자
조회수: 147        
다운로드 #1  
Roundtable_on_DPRK_Agriculture.docx ( 49 KB ), Down: 174

Commercialization of Corn Production and Hybrid Seed Industry Development in North Korea

 

Dr. Soon-Kwon Kim, Chair-Professor of Handong Global University




1/3, 총 게시물 : 57
57 Korea Functional Foods: Korean Foods - History, Culture, and Characteristics (Cherl-Ho Lee) 관리자 2018-11-07 38 86
북한 옥수수 정보 관리자 2018-09-17 174 148
55 Harmonization of Eastern and Western Health Knowledge; Nutrigenetics and Sasang Typology 관리자 2018-02-08 429 563
54 Effects of a Tariff Reduction on Grain 관리자 2017-12-07 145 617
53 Handbook of Indigenous Foods Involving Alkaline Fermentation 관리자 2017-07-10 109 767
52 Lancet - New York Times 의 한국인 수명 관리자 2017-03-02 99 848
51 식량안보를 위한 식품과학기술의 역할과 정책방향 - 식품과학과산업 49-4 관리자 2017-01-18 890 1025
50 Ethnic fermented Foods and Alcoholic Beverages of Asia 관리자 2016-11-16 270 796
49 Diversity of Microorganisms in Global Fermented Foods and Beverages 관리자 2016-03-28 278 1165
48 Food in a future of 10 billion 관리자 2015-11-24 2017 1810
47 한반도 통일과 식량안보 - 한국과학기술한림원 관리자 2014-11-28 465 2202
46 A Meta-Analysis of the Impacts of Genetically Modified 관리자 2014-11-06 349 1925
45 THE OXFORD HANDBOOK OF FOOD FERMENTATIONS 관리자 2014-10-29 523 1574
44 Asian Functional Foods 관리자 2014-06-25 727 1590
43 중국의 곡물자급률 유지에 관한 논쟁 - 해외곡물시장 동향 (한국농총경제연구원) 관리자 2014-06-19 283 1534
42 Encyclopedia of Food Safety -Safety of Regional Specialities – Korean Fermented Foods 관리자 2014-04-08 1316 1182
41 Food Microbiology - Fermented Vegetables 관리자 2014-03-11 326 1191
40 Paradingm Shift: Harmonization of Eastern and Western Food Systems 관리자 2014-03-11 611 1148
39 Food Science and Technology 관리자 2014-03-06 2871 1171
38 Importance of lactic acid bacteria in Asian fermented foods 관리자 2013-08-16 464 1404
1   2   3   끝 페이지
이름 제목 내용