Untitled Document
 
 
 
 
 
>> 뉴스레터
>> 추천도서
>> 보고서
>> 논문
>> 발표/강의
>> 뉴스기사
>> 이사장 칼럼
>> 공지사항
 
제25회 식량안보세미나 - 국...
제   목  
Antimicrobial properties of chiosan ans mode of action: A state of the art review
[ 2020-08-27 09:52:51 ]
글쓴이  
관리자
조회수: 153        
다운로드 #1  
3.jpg ( 191 KB ), Down: 14
다운로드 #2   
Antimicrobial_properites_of_chitosans_and_mode_of_action.pdf ( 723 KB ), Down: 13

.


1/4, 총 게시물 : 65
65 프로바이오틱스의 진실과 허구 - BRIC 관리자 2020-09-07 16 109
Antimicrobial properties of chiosan ans mode of action: A state of the art review 관리자 2020-08-27 14 154
63 Association between consumption of fermented vegetables and COVID-19 mortality at a country level in Europe 관리자 2020-08-26 12 152
62 동북아 발효문화의 기원에 관한 고찰 - 이철호(한국식품과학회/식품과학과 산업/53(2)) 관리자 2020-07-17 17 149
61 식품 중 식이섬유(Dietary fiber)의 의미와 기능성 고찰 - 신동화 관리자 2020-02-04 52 280
60 생산공정이용 LMO 국내 · 외 안전관리제도 및 현황 관리자 2019-08-01 238 482
59 국내 · 외 식품용 유전자변형미생물 안전성 심사 현황 및 전망 관리자 2019-08-01 684 566
58 국내 유전자변형식품 안전성 심사 규정 및 승인현황 관리자 2019-08-01 88 498
57 Korea Functional Foods: Korean Foods - History, Culture, and Characteristics (Cherl-Ho Lee) 관리자 2018-11-07 2607 712
56 북한 옥수수 정보 관리자 2018-09-17 298 709
55 Harmonization of Eastern and Western Health Knowledge; Nutrigenetics and Sasang Typology 관리자 2018-02-08 642 1106
54 Effects of a Tariff Reduction on Grain 관리자 2017-12-07 2615 1185
53 Handbook of Indigenous Foods Involving Alkaline Fermentation 관리자 2017-07-10 405 1162
52 Lancet - New York Times 의 한국인 수명 관리자 2017-03-02 1758 1275
51 식량안보를 위한 식품과학기술의 역할과 정책방향 - 식품과학과산업 49-4 관리자 2017-01-18 1613 1577
50 Ethnic fermented Foods and Alcoholic Beverages of Asia 관리자 2016-11-16 409 1200
49 Diversity of Microorganisms in Global Fermented Foods and Beverages 관리자 2016-03-28 5779 1571
48 Food in a future of 10 billion 관리자 2015-11-24 14084 2383
47 한반도 통일과 식량안보 - 한국과학기술한림원 관리자 2014-11-28 2675 2665
46 A Meta-Analysis of the Impacts of Genetically Modified 관리자 2014-11-06 431 2318
1   2   3   4   끝 페이지
이름 제목 내용