Untitled Document
 
 
 
 
 
>> 뉴스레터
>> 추천도서
>> 보고서
>> 논문
>> 발표/강의
>> 뉴스기사
>> 이사장 칼럼
>> 공지사항
 
[한림원탁토론회] 배양육, ...
제   목  
Tracing soybean domestication history: From nucleotide to genome
[ 2021-06-08 13:01:19 ]
글쓴이  
관리자
조회수: 16        
다운로드 #1  
Tracing_soybean_domestication_history.pdf ( 443 KB ), Down: 3

Tracing soybean domestication history: From nucleotide to genome


Moon Young Kim1), Kyujung Van1), Yang Jae Kang1), Kil Hyun Kim1) and Suk-Ha Lee




1/4, 총 게시물 : 67
67 출토유물과 유전적 다양성으로 본 한반도의 두류재배 기원 관리자 2021-06-08 4 15
Tracing soybean domestication history: From nucleotide to genome 관리자 2021-06-08 3 17
65 프로바이오틱스의 진실과 허구 - BRIC 관리자 2020-09-07 80 444
64 Antimicrobial properties of chiosan ans mode of action: A state of the art review 관리자 2020-08-27 79 484
63 Association between consumption of fermented vegetables and COVID-19 mortality at a country level in Europe 관리자 2020-08-26 74 445
62 동북아 발효문화의 기원에 관한 고찰 - 이철호(한국식품과학회/식품과학과 산업/53(2)) 관리자 2020-07-17 40 568
61 식품 중 식이섬유(Dietary fiber)의 의미와 기능성 고찰 - 신동화 관리자 2020-02-04 94 481
60 생산공정이용 LMO 국내 · 외 안전관리제도 및 현황 관리자 2019-08-01 352 678
59 국내 · 외 식품용 유전자변형미생물 안전성 심사 현황 및 전망 관리자 2019-08-01 1236 777
58 국내 유전자변형식품 안전성 심사 규정 및 승인현황 관리자 2019-08-01 169 680
57 Korea Functional Foods: Korean Foods - History, Culture, and Characteristics (Cherl-Ho Lee) 관리자 2018-11-07 3567 910
56 북한 옥수수 정보 관리자 2018-09-17 353 901
55 Harmonization of Eastern and Western Health Knowledge; Nutrigenetics and Sasang Typology 관리자 2018-02-08 3166 1288
54 Effects of a Tariff Reduction on Grain 관리자 2017-12-07 6393 1370
53 Handbook of Indigenous Foods Involving Alkaline Fermentation 관리자 2017-07-10 465 1331
52 Lancet - New York Times 의 한국인 수명 관리자 2017-03-02 3152 1466
51 식량안보를 위한 식품과학기술의 역할과 정책방향 - 식품과학과산업 49-4 관리자 2017-01-18 1914 1795
50 Ethnic fermented Foods and Alcoholic Beverages of Asia 관리자 2016-11-16 437 1401
49 Diversity of Microorganisms in Global Fermented Foods and Beverages 관리자 2016-03-28 11128 1765
48 Food in a future of 10 billion 관리자 2015-11-24 15164 2587
1   2   3   4   끝 페이지
이름 제목 내용