Untitled Document
>> 뉴스레터
>> 추천도서
>> 보고서
>> 논문
>> 발표/강의
>> 뉴스기사
>> 이사장 칼럼
>> 공지사항
고려대학교 식량안보연구소 ...
제 목
Investigation of lactic acid bacterial profiles in commercial rice wine
[ 2023-02-20 14:03:24 ]
글쓴이
관리자
조회수: 2093
다운로드 #1
Investigation_of_lactic_acid_bacterial_profiles_in_commercial_rice_wine.pdf ( 2 MB )
, Down: 1088
Investigation of lactic acid bacterial profiles in commercial rice wine and their effect on metabolites during low-temperature storage
1/5, 총 게시물 : 83
83
대한해협연안의 원시토기문화에 관한 소고-이철호
관리자
2024-11-22
111
332
82
Ethnic fermented foods of the world: an overview
관리자
2024-11-12
141
1117
81
인류는 식량위기를 어떻게 극복했나(이철호) - 집현네트워크
관리자
2024-07-18
513
640
80
김치의 효과
관리자
2023-03-27
780
1630
Investigation of lactic acid bacterial profiles in commercial rice wine
관리자
2023-02-20
1088
2094
78
Does kimchi deserve the status of a probiotic food?
관리자
2023-02-20
20140
1116
77
동북아 한(韓)민족 음식문화의 기원(이철호) - 식품과학과 산업 55권 4호
관리자
2022-12-20
2509
1054
76
대한민국 정부수립과 한국전쟁 중의 식량사정(이철호) - 식품과학과 산업 55권 3호
관리자
2022-10-07
1478
934
75
일제 강점기의 수탈과 한국인의 식량·영양 상태(이철호)- 식품과학과 산업 55권 2호
관리자
2022-06-29
1622
1134
74
구한말 사회변혁과 식량사정(이철호) - 식품과학과 산업 55권 2호
관리자
2022-06-29
1601
1102
73
Food Research International - Cheonggokjang 2022
관리자
2021-12-27
6709
1549
72
Effect of Hydrocolloids on Rheological Properties and Printability of Vegetable Inks for 3D Food Printing
관리자
2021-12-14
15208
1576
71
Regulatory policy on GM breeding
관리자
2021-12-06
12259
1408
70
성서의 눈은로 보는 식량 문제 - 양재훈
관리자
2021-11-18
1950
2700
69
Food Biotechnology
관리자
2021-10-19
1785
1352
68
지속가능한 식량체계를 위한 식품과학기술의 중요성- 동북아시아의 관점 -식품과학과 산업 9월호(2021)
관리자
2021-09-23
2952
1409
67
출토유물과 유전적 다양성으로 본 한반도의 두류재배 기원
관리자
2021-06-08
8342
1417
66
Tracing soybean domestication history: From nucleotide to genome
관리자
2021-06-08
353118
1492
65
프로바이오틱스의 진실과 허구 - BRIC
관리자
2020-09-07
2394
1958
64
Antimicrobial properties of chiosan ans mode of action: A state of the art review
관리자
2020-08-27
2028
1987
1
2
3
4
5
끝 페이지
이름
제목
내용