Untitled Document
 
 
 
 
 
출판사업

도서출판 식안연


>>단행본
>>식량안보 시리즈

 
2023 대한민국 식량안보 심...

제   목  
Korean Food Systems, CRC Press에서 출판
[ 2022-09-26 10:06:27 ]
글쓴이  
관리자
조회수: 526        
링크 #1  
https://www.taylorfrancis.com/books/edit/10.1201/9781003275732/korean-food-systems-dong-hwa-shin-kalidas-shetty , Hit: 12925

도서출판 식안연이 2019년 출판한 건강100세 장수식품 이야기 영문판이 신동화 교수와 미국 North Dakota 주립대 Kalidas Shetty 교수 편저로 Korean Food Systems, Secrets of the K-Diet for Healthy Aging이라는 제목으로 CRC Press에서 출판되었다.


9781003275732.jpg

  Korean Food Systems

  Secrets of the K-Diet for Healthy Aging

  Edited ByDong-Hwa Shin, Kalidas Shetty




ABSTRACT

The Republic of Korea (ROK) is projected by 2030 to have the longest living population compared to any nation on earth. A girl born in the ROK in 2030 will live up to 90.8 years on average. What are the reasons for this improvement in longevity?

Among many insights for longevity among the people of the ROK is the diverse Korean ethnic diet with roots in a traditional diet that has been preserved for centuries. Korean Food Systems: Secrets of the K-Diet for Healthy Aging provides an integrated and holistic approach towards the understanding how food systems of the ROK and experiences of the last 60-plus years has been sustained by traditions and ecology integrated with contemporary advances in technology and the economy.

자세히 보기




1/5, 총 게시물 : 95
95 八十人生(팔십인생) - 보도자료 관리자 2024-02-14 14 112
94 21세기 새 역사의 창조를 위하여 출간 - 보도자료 관리자 2023-12-13 779 319
93 도서출판 식안연 출판 현황 - 2023년 11월 관리자 2023-11-29 33 190
92 우리음식과 식품산업 (식량안보시리즈 12권) 출간 - 보도자료 관리자 2023-09-25 41 232
91 식량과 정책 출간 - 보도자료 관리자 2023-09-25 52 290
90 Korean Food and Foodways 한민족 음식문화의 기원을 밝히다 - 한국미생물·생명공학회 관리자 2023-06-29 2 338
89 한국 근현대 식품사 - 월간식당(2023.04) 신간안내 관리자 2023-04-06 57 334
88 한민죽 음식문화의 기원을 밝히다 - 식품과학과 산업 2023-3월호 신간 안내 관리자 2023-04-03 52 399
87 이철호 교수, <한국식품사연구> 영문판 출간 - 고대교우회보 관리자 2023-03-20 57 360
86 한국 근현대 식품사 출간 - 보도자료 관리자 2023-01-25 73 403
85 한국 식품산업의 세계 비전 출간 - 보도자료 관리자 2022-10-20 83 749
Korean Food Systems, CRC Press에서 출판 관리자 2022-09-26 2 527
83 한국식품사연구 영문판 Springer Nature에서 출판 관리자 2022-08-25 86 544
82 Korean Food and Foodways 광고지 관리자 2022-06-30 137 632
81 Korean Food and Foodways (한국식품사연구 영문판) 관리자 2022-04-25 12 939
80 대체육 생산 현황과 전망 출간 - 보도자료 관리자 2022-02-23 211 1056
79 Korean Food and Foodways, contents 관리자 2021-12-16 1633 1024
78 한국식품사연구 서평 - 한림원의 창 2021년 여름호(Vol.132) 관리자 2021-08-31 396 1028
77 한국식품사연구 서평 - 식품과학과 산업 6월호(손홍석 교수) 관리자 2021-07-23 248 1224
76 한국식품사연구 서평 - 고대신문 (손홍석 교수) 관리자 2021-05-18 315 1472
1   2   3   4   5   끝 페이지
이름 제목 내용